Προβάδισμα πρόκρισης στο Γεντί Κουλέ

Νίκησε 3-1 την Κηφισιά ο ΟΦΗ

Tην Κηφισιά υποδέχτηκε σήμερα στο Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ για την πρώτη αναμέτρησή τους στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο ΟΦΗ πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ. Ο Αμπάντα εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Toράλ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης κάνοντας το σκορ 1-0 για τους Κρητικούς.

Η απάντηση της Κηφισιάς ήρθε λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ από τον Ματέους Σάντος, ο Αντερέγκεν κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι, στην πλάτη της άμυνας των Κρητικών, έβαλε το πόδι του και σκόραρε ισοφαρίζοντας.

Ωστόσο, στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης ο ΟΦΗ πήρε ξανά προβάδισμα, με τον Τοράλ να πανηγυρίζει έξαλλα το τέρμα. Ο Αμπάντα έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Ισπανός κοντρόλαρε, έφερε την μπάλα στο αριστερό του, σούταρε και έκανε το 2-1 για τους Κρητικούς.

O Κρητικοί δεν έμειναν εκεί, αφού στο 75ο λεπτό πέτυχαν και τρίτο γκολ. Ο Λάρσον κουβάλησε την μπάλα, τη σέρβιρε στον Λουίζ Φελίπε, ο οποίος την «τσίμπησε» πάνω από τον Κρίστινσον, κατά την έξοδό του για το 3-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί